HAKKIMIZDA

İzmir'e ait pek çok meşhur lezzetin çıkış noktası olan, nostaljik semt Kemeraltı'nda doğdu Bolulu Hasan Usta lezzeti. 1982'de ufak bir dükkanda keşkül, fırın sütlaç, karadut şerbeti ve dondurması ile başlayan ustalık kısa zamanda adını duyurdu. Kuruluşun üzerinden çok geçmeden lezzetlerin adı semtinin dışına taşmaya başlamıştı. Yoğun talep gören ürünlerimizi daha da kaliteli ve lezzetli olarak sevenlerine ulaştırmak için 1997 yılında Türkiye'nin ilk tatlı fabrikasını kurduk. Son teknolojiye sahip fabrikamızda gıda mühendisleri denetiminde, mikrobiyoloji laboratuvarlarında günlük analizlerden geçerek hijyenik şartlarda üretilmiş olan ürünlerimiz, frigorifik araçlar ile soğuk zincir kırılmadan günlük olarak satış noktalarına ulaştırılır. Tüm ürünlerimiz; üretim, depolama, sevkiyat ve satış noktalarında gerekli denetimlerden geçtikten sonra müşteriyle buluşur. Bolulu Hasan Usta mutfağının sırrı; her tarifin içeriğine göre yöresel üreticilerden tedarik etmeye özen gösterdiği katkısız malzemelerdir.

KALİTE POLİTİKAMIZ


'Önce Müşteri Memnuniyeti' Bolulu Hasan Usta'da en önemli değerimizdir. Modern tesislerimizde en doğal ve kaliteli malzemeler ile gerçekleşen üretim aşamasından mikrobiyoloji laboratuvarımız, frigorifik araç filomuz ve kamera sistemleri ile son tüketime kadar takip ediyoruz. Gıda üretim, TS EN ISO 9001, 22000, FSSC 22000 kalite belgeleri ve HELAL gıda sertifikasına sahip olan ürünlerimizi yenilenen mağazalarımızda misafirlerimize olması gerektiği standartlarda ve en keyifli haliyle sunuyoruz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.