ÜRETİM ANLAYIŞIMIZ

Ürün yelpazesinde süt tatlıları, dondurma, kahvaltı grubu, sıcak ve soğuk içecekler bulunan Bolulu Hasan Usta, hiçbir ürününde koruyucu katkı maddesi bulundurmaz. Aynı anlayış ile aroma ve gıda boyası kullanmak zorunda kalacağı hiç bir ürünü üretmez.

Bolulu Hasan Usta’da en iyi ürün en iyi hammadde ile üretilir. Tamamen doğal ve sağlıklı hammaddeler kullanılır. Süt Bolulu Hasan Usta'nın özel çiftliğinden, aşure için gerekli nar Menemen'den, ceviz Tokat Niksar’dan, gülsuyu Isparta'dan, buğday Antep'ten, şeker Uşak'tan, fındık Giresun'dan, karadut dondurması için gerekli karadut ise Tire'den gelir.

Bolulu Hasan Usta, süt tatlıların yanı sıra sade, çikolata parçacıklı, karadutlu, antep fıstıklı, limonlu, krokanlı-karamelli, çilekli ve sakızlı dondurmalarını da kendi üretir. Dondurmaların hiçbirinde aroma ve gıda boyası kullanılmaz. Taze süt ve doğal salep kullanarak yapılan dondurmalar pastörize sütten üretildiği için dondurmanın besin değeri korunur.

En son teknolojiye sahip fabrikamızda tüm ürünler gıda mühendisleri denetiminde, mikrobiyoloji laboratuvarlarında günlük analizlerden geçer. Hijyenik şartlarda üretilmiş olan tatlı ve dondurmalar, frigorifik araç filosuyla soğuk zinciri kırılmadan günlük olarak satış noktalarına ulaştırılır. Ürünler; üretim, depolama, sevkiyat ve satış noktalarında denetimlerden geçtikten sonra müşteriyle buluşur.